TradingSolutions etablerar verksamhet i Göteborg

19 november 2016 tsadmin

Sedan slutet av november månad finns TradingSolutions representerat med en testanläggning i Göteborgsområdet, närmare bestämt i Surte strax norr om staden.

Denna etablering är ett resultat av den kundefterfrågan vi har och ett naturligt steg då vi givetvis har som målsättning att växa vidare tillsammans med gamla och nya kunder, säger Niklas Hallström, VD för TradingSolutions. Vår ständiga jakt på att förkorta ledtiderna är ytterligare en orsak till vår nyetablering. Med vår Göteborgsanläggning kan vi erbjuda våra kunder en snabbare och mer effektiv hantering av bilarna inför försäljningen.

TradingSolutions är Sveriges snabbast växande företag inom remarketing av leasingbilar. Företaget grundades 2001 och har idag sålt över 140 000 leasingbilar sedan starten. Genom en helt egenutvecklad och väl beprövad plattform sker stora delar av försäljningsprocessen digitalt. Detta ger en oslagbar kombination av effektivitet, högsta kvalitet och transparens för kunden med fokus att uppnå högsta försäljningspris.