• Våra kunder har allt från två till flera tusen bilar i sin bilpark. Och nyttjar samma fördelar när en bil skall säljas: TradingSolutions kombination av enkelhet och snabbhet.

 • Över 190 000 bilar har hittills sålts med hjälp av TradingSolutions digitala plattform sedan vi startade. Det har gett oss en hel del erfarenhet.

 • Vill du ha högsta bekvämlighet och bara lämna bilnycklarna? Välj vår fullservicetjänst TradingPLUS.

 • Har du fått ett inbytespris från handlaren? Välj TradingFLEX så konkurrensutsätter vi detta åt dig. Enkelt och ofta väldigt lönsamt.

 • Med en mellanstor bilflotta har vi krav på snabbhet och ibland olika speciallösningar då bilarna finns utspridda över hela Sverige. TradingSolutions uppfyller de krav vi ställer och är väldigt lösningsorienterade. Det underlättar mycket för oss!

  Sofia Larsson, Inköpsansvarig Vasakronan AB

 • Vi uppskattar framförallt det smidiga samarbetet där vi har kontaktpersoner vi är bekanta med. Det uppstår väldigt sällan problem och när det inträffar, eller om vi behöver ha nån speciallösning på en bil, så ordnar ni det utan problem.

  Petter Viklund Head of Fleet & Machinery, NCC Group

 • Proffsiga, smidiga och kunniga är min syn på vad som kännetecknar TradingSolutions. Detta ger oss som kund ett stort värde vid hanteringen av det stora antalet bilar vi årligen säljer.

  Robin Ljungström, Inköpschef Anticimex AB

 • Redan vid första kontakten med TradingSolutions fick jag ett väldigt positivt intryck. De lovade snabb och smidig hantering av tjänstebilarna - och har verkligen levererat på samtliga punkter. Smidig säljprocess, vänligt bemötande och snabb återkoppling gör TradingSolutions till vår självklara samarbetspartner när det gäller försäljningen av våra tjänstebilar

  Andreas Josefson, Driftchef Stendörren Fastigheter AB

Vi ger dig valfrihet – vilken av våra två försäljningstjänster passar dig bäst?

Vill du ha högsta bekvämlighet väljer du vår fullservicetjänst TradingPLUS och lämnar bilnycklarna i receptionen. Vi sköter resten. Har du fått ett inbytespris från bilåterförsäljaren kan vi enkelt konkurrensutsätta detta via vår tjänst TradingFLEX. Oavsett vilken du väljer ser TradingSolutions till att du får bäst betalt.

TradingPLUS

TradingPLUS är vår bekväma fullservicetjänst där du bara meddelar oss att en bil finns tillgänglig för försäljning. Vi hanterar därefter hela processen från a till ö.
Så snart bilen finns tillgänglig för att hämtas upp beställer vi en transport och tar bilen till en av TradingSolutions testanläggningar. Här rengörs och inspekteras bilen och på ett kvalitativt sätt enligt våra guidelines, inklusive en teknisk och optisk genomgång av bilens skick. Vi provkör bilen, fotograferar och lägger sedan ut den på vår marknadsplats.

TradingFLEX

TradingFLEX är vår helt unika försäljningstjänst där du själv ombesörjer att få ett inbytestest utfört på din leasingbil av bilåterförsäljaren samt att du får ett inbytespris fastställt. Därefter konkurrensutsätter vi detta åt dig.
Försäljningsprocessen är enkel: du mailar oss testdokumenten, vi validerar underlagen, adderar viktig bilinformation och påbörjar därefter vår internetauktion. Snabbt och enkelt konkurrensutsätter ditt erbjudna inbytespris via vår stora och mycket aktiva marknadsplats.

Varför välja TradingSolutions?

Över 15 års erfarenhet av remarketing av leasingbilar

Vår marknadsplats når över 35 000 köpare i Sverige och Europa

Alltid snabb hantering med korta ledtider från start till försäljning och betalning

Vår uppskattade Förarsupport ger snabbt svar och goda råd inför bilbytet

Hur fungerar det?

1. Kostnadsfri värdering

Baserat på vår goda tillgång på bildata och marknadsinformation ger vi dig ett uppskattat försäljningspris för just din bil

2. Inspektion av bilen

Bilen hanteras på en av våra anläggningar där rengöring, inspektion, fotografering och provkörning görs enligt våra noggranna guidelines

3. Internetauktion

Bilen läggs ut på vår marknadsplats och exponeras för över 35 000 köpare i Sverige och övriga Europa som lägger sina bud. Efter auktionsavslut kan du självklart se alla bud via vår kundportal. Första, andra, tredje…

4. Acceptera försäljningen

Efter auktionsavslut meddelas du högsta uppnådda försäljningspris och har alltid friheten att välja om du vill sälja bilen

5. Försäljningen slutförs

Vid accept sköter vi hela avvecklingen av bilen. Du behöver inte göra någonting, vi löser leasingkontraktet och utbetalar överskottet, registrerar om bilen och sköter affären med köparen. Ganska enkelt, eller hur?

Det är enkelt att komma i kontakt med oss!

Vill du veta mer om våra försäljningstjänster eller ha hjälp med att sälja en bil? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Kontakt - Nya kunder

Fredrik Troedson, Key Account Manager073-531 09 93

fredrik.troedson@tradingsolutions.se

Marko Simonovic, Key Account Manager079-539 55 44

marko.simonovic@tradingsolutions.se

Är du privatperson och vill sälja din bil?

För dig som är privatperson erbjuder vi GoCar. Samma effektiva försäljningstjänster men för dig som inte behöver en vagnparkslösning. Vill du ha hjälp att sälja din privata bil, besök GoCar.se