Erbjudande till dig som är kund i Swedbank

Ska du byta din leasade bil? I samband med att ditt leasingkontrakt löper ut har du möjlighet att få hjälp att sälja din bil. Enkelt och smidigt. Swedbank och sparbankerna samarbetar sedan många år med företaget TradingSolutions och som kund har du ett förmånligt erbjudande att ta del av.

TradingSolutions är experter på att sälja leasade och företagsägda bilar

TradingSolutions är experter på att sälja leasade och företagsägda bilar. Vi säljer årligen över 14 000 bilar åt ett stort antal företag, landsting, stat och kommuner. Våra köpare finns runt om i Sverige samt över hela Europa vilket innebär att din bil exponeras för en unikt stark köparbas där mycket goda försäljningsresultat uppnås. TradingFLEX - Om du redan fått ett inbytespris från bilåterförsäljaren konkurrensutsätter vi detta åt dig. TradingPLUS - En bekväm fullservicetjänst med högsta bekvämlighet där vi sköter allt från a till ö.

TradingFLEX

TradingFLEX är vår bastjänst där du själv ombesörjer ett inbytestest hos bilåterförsäljaren. Detta får du oftast utfört i samband med att du beställer en ny bil. Inbytestestet skickar du in till TradingSolutions och därefter påbörjar vi auktionen. Uppnår vi ett högre pris än det du blivit erbjuden som inbyte och du ger accept på försäljningen utgår en försäljningskostnad på endast 3 900 kronor (normalt 4 500 kronor) En unik möjlighet att få bättre betalt för din bil.

TradingPLUS

Vill du ha högsta bekvämlighet och att vi sköter hela försäljningsprocessen väljer du TradingPLUS, vår fullservicetjänst. Du meddelar bara att en bil finns tillgänglig och skall säljas. TradingSolutions sköter sedan transport av bilen till någon av testanläggningarna för rengöring, testning, provkörning, fotografering och värdering. Enklare och mer bekvämt kan det knappast bli. Försäljningskostnad 4 900 kronor (normalt 5 900 kronor) plus transportkostnad.

Efter auktionsavslutet hanterar TradingSolutions alltid hela avvecklingsprocessen. Vi sköter all kontakt med köparen, lösen av leasingkontraktet, omregistrering och eventuell export av bilen till utlandet.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta TradingSolutions redan idag för att få ett värde på din bil och hur smidigt vi hjälper dig till rätt försäljningspris. Därefter kan du fullt ut koncentrera dig på den nya bilen! TradingSolutions når du på telefon 08-5500 2200 eller e-post sales@tradingsolutions.se

Kontakt - Nya kunder

Fredrik Troedson, Key Account Manager073-531 09 93

fredrik.troedson@tradingsolutions.se

Marko Simonovic, Key Account Manager079-539 55 44

marko.simonovic@tradingsolutions.se