Erbjudande till dig som är kund i Swedbank och sparbankerna.

 

Låt TradingSolutions uppnå högsta marknadspris för din leasingbil snabbt och utan förhandling – till specialpris!

I samband med att ditt leasingkontrakt löper ut har du möjlighet att låta TradingSolutions sälja din leasingbil till högsta pris. Swedbank och sparbankerna samarbetar sedan många år med TradingSolutions och som kund till banken har du ett extra förmånligt erbjudande att ta del av.

TradingPLUS är vår bekväma fullservicetjänst för dig som vill ha högsta bekvämlighet. För endast 4 900 kr plus transportkostnad (normalt pris 5 900 kr) hanterar vi hela försäljningsprocessen åt dig. Du meddelar oss att en bil finns tillgänglig och skall säljas. Vi påbörjar processen direkt med att transportera bilen till en av våra testanläggningar. Här rengör vi bilen, testar den enligt vårt kvalitativa program, provkör, fotograferar och värderar. Efter auktionsavslutet, och ditt godkännande, hanterar vi hela avvecklingsprocessen och logistiken, löser leasingkontraktet och sköter omregistreringen av bilen. Enklare och mer bekvämt kan det knappast bli.

Har du redan fått ett inbytespris och funderar på att byta in bilen hos bilåterförsäljaren? För endast 3 900 kr (normalt pris 4 500 kr) kan du nyttja vår tjänst TradingFLEX. Då ombesörjer du själv att ordna med ett inbytestest hos bilåterförsäljaren. Detta får du oftast utfört i samband med att du beställer en ny bil. Inbytestestet skickar du in till oss och därefter påbörjar vi vår auktion. Med TradingFLEX konkurrensutsätter vi det pris du blivit erbjuden i inbyte mot vad vår unika köparbas är villiga att betala för din bil. Givetvis hanterar vi all logistik och avveckling om du vill fullfölja en försäljning. En unik möjlighet att få bättre betalt för din bil.

TradingSolutions är experter på att sälja leasade och företagsägda bilar. Under 2018 sålde vi över 12 000 bilar åt ett stort antal företag, landsting, stat och kommuner. Våra köpare finns både i Sverige och runt om i hela Europa, vilket ger dig en trygghet i att vi levererar mycket höga försäljningspriser. Via våra försäljningstjänster TradingFLEX och TradingPLUS väljer du nivån på bekvämlighet och kostnadseffektivitet.

Välkommen att kontakta oss redan idag så berättar vi gärna mer om vad din bil är värd och hur vi på ett smidigt sätt säkerställer att du får rätt försäljningspris för din leasingbil.

Du når oss på telefon 08-55 00 22 00 eller e-post sales@tradingsolutions.se

Vi ser fram emot att få hjälpa även dig till en bra affär!