Erbjudande till din som är kund hos Swedbank

Ska du byta din leasade bil? I samband med att ditt leasingkontrakt löper ut har du möjlighet att få hjälp att sälja din bil. Enkelt och smidigt. Swedbank och sparbankerna samarbetar sedan många år med företaget TradingSolutions och som kund har du ett förmånligt erbjudande att ta del av.

w

Service

Vi hjälper dig hela vägen och finns alltid där om du behöver rådgivning eller har frågor kring bilbytet.

Smidighet

Du har förmodligen annat att tänka på. Ge oss bara information om var bilen finns så tar vi ansvar för resten.

R

Trygghet

Vi har full kontroll på hela försäljningsprocessen. Via kundportalen får du dessutom full transparens, för din trygghet.

Vi är experter på att sälja leasade och företagsägda bilar

TradingSolutions är experter på att sälja leasade och företagsägda bilar. Vi säljer årligen över 14 000 bilar åt ett stort antal företag, landsting, stat och kommuner. Våra köpare finns runt om i Sverige samt över hela Europa vilket innebär att din bil exponeras för en unikt stark köparbas där mycket goda försäljningsresultat uppnås.

TradingFLEX – Om du redan fått ett inbytespris från bilåterförsäljaren konkurrensutsätter vi detta åt dig.

TradingPLUS – En bekväm fullservicetjänst med högsta bekvämlighet där vi sköter allt från a till ö.

Värdera din bil – helt gratis!

Är det dags att byta ut leasingbilen?

Låt TradingSolutions värdera bilen åt dig med hjälp av vår marknadsinformation. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett marknadspris. Givetvis helt kostnadsfritt.

11 + 11 =

TradingPLUS

Vill du ha högsta bekvämlighet och att vi sköter hela försäljningsprocessen väljer du TradingPLUS, vår fullservicetjänst. Du meddelar bara att en bil finns tillgänglig och skall säljas. TradingSolutions sköter sedan transport av bilen till någon av testanläggningarna för rengöring, testning, provkörning, fotografering och värdering. Enklare och mer bekvämt kan det knappast bli. Försäljningskostnad 4 900 kronor (normalt 5 900 kronor) plus transportkostnad.

Efter auktionsavslutet hanterar TradingSolutions alltid hela avvecklingsprocessen. Vi sköter all kontakt med köparen, lösen av leasingkontraktet, omregistrering och eventuell export av bilen till utlandet.

TradingFLEX

TradingFLEX är vår bastjänst där du själv ombesörjer ett inbytestest hos bilåterförsäljaren. Detta får du oftast utfört i samband med att du beställer en ny bil. Inbytestestet skickar du in till TradingSolutions och därefter påbörjar vi auktionen.

Uppnår vi ett högre pris än det du blivit erbjuden som inbyte och du ger accept på försäljningen utgår en försäljningskostnad på endast 3 900 kronor (normalt 4 500 kronor) En unik möjlighet att få bättre betalt för din bil.

Nöjda kunder

{

Med en mellanstor bilflotta har vi krav på snabbhet och ibland olika speciallösningar då bilarna finns utspridda över hela Sverige. TradingSolutions uppfyller de krav vi ställer och är väldigt lösningsorienterade.

Det underlättar mycket för oss!

Sofia Larsson, Inköpsansvarig Vasakronan AB

Kontakta oss – redan idag

Vill du veta mer om våra försäljningstjänster eller ha hjälp med att sälja en bil? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Kontakt – Nya kunder

Fredrik Troedson, Key Account Manager073-531 09 93

fredrik.troedson@tradingsolutions.se

Marko Simonovic, Key Account Manager079-539 55 44

marko.simonovic@tradingsolutions.se