TradingPLUS

TradingPLUS är vår bekväma fullservicetjänst där du meddelar oss att en bil finns tillgänglig för försäljning. Vi hanterar därefter hela processen från a till ö.

Så snart bilen finns tillgänglig för att hämtas upp beställer vi en transport och tar bilen till en av TradingSolutions testanläggningar. Här rengörs bilen och testas på ett standardiserat och kvalitativt sätt, inklusive både en teknisk och optisk genomgång av bilens skick. Vi provkör bilen, fotograferar och värderar.

Därefter lägger vi ut bilen på auktion och återkopplar direkt vi haft avslut och redovisar högsta uppnådda försäljningspris. När du accepterar hanterar vi sedan hela avvecklingsprocessen och logistiken, löser leasingkontraktet och sköter omregistrering av bilen. Enklare och mer bekvämt kan det knappast bli.

TradingPLUS är försäljningstjänsten du väljer när du vill ha högsta bekvämlighet och minimalt med internt arbete. Via TradingSolutions kundportal har du full transparens och kan bland annat följa budgivningen, ladda hem testprotokoll och få statistik på sålda bilar.