Våra tjänster

TradingSolutions erbjuder flera olika försäljningsmetoder – vi kan hämta er bil var den än står i hela Sverige och ordna så att den blir inspekterad, fotograferad och såld. Om ni hellre föredrar det, säljer vi bilen där den står. Därutöver kan vi värdera era bilar och ge en uppskattning av förväntat försäljningspris.

På TradingSolutions är vi unika genom den service vi erbjuder föraren: När en bil ska säljas kan tjänstebilsföraren ringa direkt till oss – vi tar hand om försäljningen enligt en väl beprövad process och ser till att vi får med allt som behövs för att nå bästa försäljningsresultat. Vi bistår gärna föraren med frågor som kan komma upp före och efter bilbytet.

TradingFlex

TradingFlex innebär att bilen säljs där den står. Ni ordnar själva ett test med inköpsoffert där ni köper ny bil. Eftersom ni gör en liten del av jobbet själva är denna tjänst billigare, men ger lika bra försäljningsresultat. Det går snabbt och ni slipper kostnaden för att transportera bilen till en testanläggning.

TradingPlus

TradingPlus innebär att vi hämtar er bil var den än står i Sverige och ordnar så att den blir inspekterad, fotograferad och såld – snabbt och till bästa pris. Vi erbjuder snabba hämtningar och ni kan följa när bilen hämtas och lämnas via er inloggning i TradingSolutions system. Bilen testas och fotograferas på ett standardiserat sätt under optimala förutsättningar.

Bilinspektioner

TradingSolutions utför årligen många tusen inspektioner av de bilar som ska säljas. Vi använder vår egenutvecklade avancerade inspektionsapp som förser testarna med all tillgänglig data om bilen för att inspektionen ska bli så effektiv och korrekt som möjligt. Tack vare vår app kan vi anpassa testet efter biltyp och ålder.

Vi utför även inspektioner vid kontraktsslut för privatleasing och operationell leasing.

Bilvärderingar

TradingSolutions har utvecklat marknadens mest rättvisande värderingstjänst och erbjuder den nu inledningsvis som ett verktyg för leasingbolag att göra stockvärderingar och prognoser framåt i tiden. Inom kort släpper vi en tjänst för våra kunder som kommer möjlighet att värdera begagnade leasingbilar på ett oöverträffat pricksäkert sätt.

Systemlösningar

TradingSolutions är i grunden ett it-bolag och kan därför utveckla specialvarianter av befintliga lösningar för leasingbolag och bilåterförsäljarnät och företag med större bilflottor. Vi har exempelvis lösningar för återlämning av privatleasingbilar, lagerhanteringssystem, integration med biltransportörer med mera.

Inspektionsappar

Våra inspektionsappar finns tillgängliga för nedladdning i AppStore och Google Play under namnet TS Bilinspektion. Ladda hem appen och kontakta oss så aktiverar vi ert inspektionskonto.