Företagsledningen

TradingSolutions är ett svenskt och privatägt företag. Företagets ledning består av Niklas Hallström med över tio års erfarenhet som landschef för BMW Groups leasingbolag Alphabet Fleet Services, Leif Iversen som var först i Sverige med att sälja bilar i auktionsformat och Daniel Harder som tillsammans med Niklas startade TradingSolutions 2001 – Sveriges första, helt nätbaserade bilauktionssajt.

Tillsammans med våra övriga medarbetare besitter vi en unik erfarenhet inom vårt område och en förståelse för helheten.

Niklas Hallström

VD

Medgrundare till TradingSolutions. Har därefter under mer än 10 år som Country Manager ansvarat för att bygga upp BMW Groups fleetbolag, Alphabet Fleet Services, i Sverige. Niklas är sedan april 2015 tillbaka i TradingSolutions och är företagets VD och försäljningschef.

Tidigare bakgrund: Alphabet Fleet Services, Spray Ventures, MrBid (Tradera), Leaseplan, Saab Deutschland GmbH.

Daniel Harder

COO

Medgrundare till TradingSolutions. Har drivit bolaget under 15 år och har gedigen erfarenhet av att effektivisera remarketing-processen hos flertalet svenska finansbolag. Dessförinnan var Daniel en av medgrundarna till konsumentauktionstjänsten MrBid, nuvarande Tradera.

Tidigare bakgrund: Arcadelia, Spray Ventures, MrBid (Tradera), MTG Internet

Leif Iversen

Tradingchef

Leif är en av Sveriges i särklass mest erfarna personer avseende remarketing med mer än 25 års erfarenhet från branschen. Kommer senast från Swedbank där han varit ansvarig för Autoplans bilförsäljning under de senaste 8 åren. Under Leifs tid på Autoplan ökade försäljningsvolymen åttafaldigt.

Tidigare bakgrund: Swedbank Finans AB, Sparbanken Finans AB, Merkantil Releasing AB