Om TradingSolutions

TradingSolutions är en av de största bilauktionerna i Sverige och den auktionssajten som växer snabbast. Förra året såldes det över 12 000 bilar genom vårt auktionssystem. Bland kunderna finns leasingbolag, landsting, kommuner och företag med små och stora bilflottor.

TradingSolutions expanderar kraftigt och erbjuder numera en heltäckande försäljningstjänst med auktioner fem dagar i veckan, bilinspektionstjänster på flera platser i landet, en kunnig förarsupport och några av sveriges mest erfarna biltradare. Det innebär att vi kan ge er en helhetslösning till attraktiva villkor.

Vi startade vår verksamhet redan 2001 som leverantör av auktionssystem åt en lång rad leasingbolag. Under senare år, när många leasingbolag valt att outsourca delar av bilförsäljningen har vi på TradingSolutions blivit fler och fler för att möta efterfrågan fler delar av försäljningsprocessen.

TradingSolutions erbjuder det högsta nettoförsäljningspriset och de kortaste försäljningstiderna. Detta är hemligheten bakom vår snabba tillväxt. Vi är faktiskt så säkra på vår sak att vi kan erbjuda en bästa-pris-garanti: Kan ni visa att ni får ett bättre försäljningspris någon annanstans så tar vi 0 kronor i provision och sköter dessutom all administration kring försäljningen utan kostnad för er.

 • Niklas Hallström

  VD

  Medgrundare till TradingSolutions. Har därefter under mer än 10 år som Country Manager ansvarat för att bygga upp BMW Groups fleetbolag, Alphabet Fleet Services, i Sverige. Niklas är sedan april 2015 tillbaka i TradingSolutions och är företagets VD och försäljningschef.

  Tidigare bakgrund: Alphabet Fleet Services, Spray Ventures, MrBid (Tradera), Leaseplan, Saab Deutschland.

 • Daniel Harder

  COO

  Medgrundare till TradingSolutions. Har drivit bolaget under 15 år och har gedigen erfarenhet av att effektivisera remarketing-processen hos flertalet svenska finansbolag. Dessförinnan var Daniel en av medgrundarna till konsumentauktionstjänsten MrBid, nuvarande Tradera.

  Tidigare bakgrund: Arcadelia, Spray Ventures, MrBid (Tradera), MTG Internet

 • Leif Iversen

  Tradingchef

  Leif är en av Sveriges i särklass mest erfarna personer avseende remarketing med mer än 25 års erfarenhet från branschen. Kommer senast från Swedbank där han varit ansvarig för Autoplans bilförsäljning under de senaste 8 åren. Under Leifs tid på Autoplan ökade försäljningsvolymen åttafaldigt.

  Tidigare bakgrund: Swedbank Finans AB, Sparbanken Finans AB, Merkantil Releasing AB