Om TradingSolutions

TradingSolutions är en av de största bilauktionerna i Sverige och den auktionssajten som växer snabbast. Förra året såldes det över 12 000 bilar genom vårt auktionssystem. Bland kunderna finns leasingbolag, landsting, kommuner och företag med små och stora bilflottor.

TradingSolutions expanderar kraftigt och erbjuder numera en heltäckande försäljningstjänst med auktioner fem dagar i veckan, bilinspektionstjänster på flera platser i landet, en kunnig förarsupport och några av sveriges mest erfarna biltradare. Det innebär att vi kan ge er en helhetslösning till attraktiva villkor.

Vi startade vår verksamhet redan 2001 som leverantör av auktionssystem åt en lång rad leasingbolag. Under senare år, när många leasingbolag valt att outsourca delar av bilförsäljningen har vi på TradingSolutions blivit fler och fler för att möta efterfrågan fler delar av försäljningsprocessen.

TradingSolutions erbjuder det högsta nettoförsäljningspriset och de kortaste försäljningstiderna. Detta är hemligheten bakom vår snabba tillväxt. Vi är faktiskt så säkra på vår sak att vi kan erbjuda en bästa-pris-garanti: Kan ni visa att ni får ett bättre försäljningspris någon annanstans så tar vi 0 kronor i provision och sköter dessutom all administration kring försäljningen utan kostnad för er.

om-trading-solutions-img

Företagsledningen

TradingSolutions ledning består av Niklas Hallström med över tio års erfarenhet som landschef för BMWs leasingbolag Alphabet Fleet Services, Leif Iversen som var först i Sverige med att sälja bilar i auktionsformat och Daniel Harder som tillsammans med Niklas startade TradingSolutions 2001 – Sveriges första, helt nätbaserade bilauktionssajt. Tillsammans med övriga medarbetare har vi en unik erfarenhet inom vårt område och en förståelse för helheten.