Bli delaktig i vår utveckling!

TradingSolutions är inne i ett mycket expansivt och händelserikt skede där vi ständigt letar nya förmågor som vi vill vara med på vår resa. Vi är alltid intresserade av ambitiösa och drivna personer som vill vara med att förändra, skapa och växa tillsammans med oss. IT-utvecklare, administratörer, säljare och tradare är några av rollerna inom vår organisation. Alla delaktiga i vår resa till att bli Sveriges främsta remarketingföretag.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss eller skicka in en spontanansökan, kan du ringa oss på telefon 08-5500 2200 eller maila till info@tradingsolutions.se

 

Just nu söker vi en person till vår säljavdelning som vill bidra till vår fortsatta framgång:

KEY ACCOUNT MANAGER

Älskar du försäljning? Har du ett starkt kundfokus och dessutom strävar mot att uppnå riktigt goda resultat? Då tror vi att det här kan vara ditt drömjobb.

TradingSolutions är inte ett bilföretag som alla andra. Vi är ett i grunden ett digitalt Internetbolag som arbetar i en traditionell bransch, men som med ett stort mod ifrågasätter och hittar nya lösningar för Sveriges fordonsägare. Vi arbetar ständigt med kunden i fokus och att våra processer skall vara effektiva och utföras med högsta kvalitet.

Det går bra för oss och därför behöver vi förstärka med en driven Key Account Manager!

Vi söker

Vår nästa stjärna som vill vara delaktig i TradingSolutions fortsatta tillväxtresa och bli en del av ett starkt växande företag med höga ambitioner. I rollen som Key Account Manager kommer du ansvara för nykundsbearbetning av både små och stora företag. Du vet att bakom riktigt goda resultat ligger både hårt arbete och en stark vinnarmentalitet! Du är snabb, lösningsorienterad, en god förhandlare samt en bra kommunikatör. Nya kundrelationer och försäljningsuppdrag in till bolaget blir ditt huvudfokus.

Din bakgrund behöver nödvändigtvis inte vara från bilbranschen. Vi är mer intresserade av vad som får dig att nå dina försäljningsmål och varför du lyckats i dina tidigare säljande yrken, oavsett bransch. Viktigare är att du har rätt inställning, en god kommunikativ förmåga och lätt att bygga relationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tjänsteförsäljning sedan tidigare med ett uppvisat gott resultat. Sedan gillar vi naturligtvis människor som är prestigelösa som vi själva och har en vilja att ständigt lära sig nya saker.

Är det här du?

– Du trivs med att ta första kundkontakten samt boka in och genomföra dina egna säljmöten

– Har tidigare arbetat med uppsökande försäljning med telefonen vilket har genererat utmärkta resultat

– Du vill ta nästa steg i din karriär och vill ha goda utvecklingsmöjligheter

– Resultatdriven

– Arbetar självständigt med prospektering och att hitta nya kunder med hjälp av telefonen och bra verktyg som finns på plats

– Har körkort samt talar och skriver svenska obehindrat

 

Vi erbjuder…

– En omväxlande och utvecklande säljroll på ett bolag i stark tillväxt och med en kultur som präglas av entreprenörsanda och utveckling

– En marknadsmässig stark produkt som gör skillnad för kunden

– Dynamisk arbetsplats med motiverade och kompetenta kollegor i ljusa nya lokaler vid Kungsholmsstrand

– Goda utvecklingsmöjligheter för rätt person och att på sikt ta ett fullt försäljningsansvar.

– Ett företag med ett bra rykte och nätverk i branschen

– Förmånliga villkor inklusive förmånsbil

 

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD Niklas Hallström på mail: niklas.hallstrom@tradingsolutions.se , telefon: 0708-950 409. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.