Service

Vi hjälper dig hela vägen och finns alltid där om du behöver rådgivning eller har frågor kring bilbytet.

Smidighet

Du har förmodligen annat att tänka på. Ge oss bara information om var bilen finns så tar vi ansvar för resten.

Trygghet

Vi har full kontroll på hela försäljningsprocessen. Via kundportalen får du dessutom full transparens, för din trygghet.

Så fungerar det

1. Kostnadsfri värdering

Baserat på vår goda tillgång på bildata och marknadsinformation ger vi dig ett uppskattat försäljningspris för just din bil

2. Inspektion av bilen

Bilen hanteras på en av våra anläggningar där rengöring, inspektion, fotografering och provkörning görs enligt våra noggranna guidelines

3. Internetauktion

Bilen läggs ut på vår marknadsplats och exponeras för över 35 000 köpare i Sverige och övriga Europa som lägger sina bud. Efter auktionsavslut kan du självklart se alla bud via vår kundportal. Första, andra, tredje…

4. Acceptera försäljningen

Efter auktionsavslut meddelas du högsta uppnådda försäljningspris och har alltid friheten att välja om du vill sälja bilen

5. Försäljningen slutförs

Vid accept sköter vi hela avvecklingen av bilen. Du behöver inte göra någonting, vi löser leasingkontraktet och utbetalar överskottet, registrerar om bilen och sköter affären med köparen. Ganska enkelt, eller hur?

Vi ger dig valfrihet – vilken av våra två försäljningstjänster passar dig bäst?

Vill du ha högsta bekvämlighet väljer du vår fullservicetjänst TradingPLUS och lämnar bilnycklarna i receptionen. Vi sköter resten. Har du fått ett inbytespris från bilåterförsäljaren kan vi enkelt konkurrensutsätta detta via vår tjänst TradingFLEX. Oavsett vilken du väljer ser TradingSolutions till att du får bäst betalt.

TradingPLUS

TradingPLUS är vår bekväma fullservicetjänst där du bara meddelar oss att en bil finns tillgänglig för försäljning. Vi hanterar därefter hela processen från a till ö.
Så snart bilen finns tillgänglig för att hämtas upp beställer vi en transport och tar bilen till en av TradingSolutions testanläggningar. Här rengörs och inspekteras bilen och på ett kvalitativt sätt enligt våra guidelines, inklusive en teknisk och optisk genomgång av bilens skick. Vi provkör bilen, fotograferar och lägger sedan ut den på vår marknadsplats.

TradingFLEX

TradingFLEX är vår helt unika försäljningstjänst där du själv ombesörjer att få ett inbytestest utfört på din leasingbil av bilåterförsäljaren samt att du får ett inbytespris fastställt. Därefter konkurrensutsätter vi detta åt dig.
Försäljningsprocessen är enkel: du mailar oss testdokumenten, vi validerar underlagen, adderar viktig bilinformation och påbörjar därefter vår internetauktion. Snabbt och enkelt konkurrensutsätter ditt erbjudna inbytespris via vår stora och mycket aktiva marknadsplats.

Det är enkelt att komma i kontakt med oss!

Vill du veta mer om våra försäljningstjänster eller ha hjälp med att sälja en bil? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Kontakt - Nya kunder

Fredrik Troedson, Key Account Manager073-531 09 93

fredrik.troedson@tradingsolutions.se

Marko Simonovic, Key Account Manager079-539 55 44

marko.simonovic@tradingsolutions.se