TradingSolutions förvärvar ny anläggning

28 februari 2018 tsadmin

TradingSolutions satsar inför framtiden och förvärvar Björkvik Ring, det tidigare militära flygfältet liggandes nära E4an mellan Nyköping och Norrköping.

Vi ser en stark och ökande efterfrågan från både befintliga och nya kunder och denna satsning är helt i linje med vår långsiktiga plan att expandera och bli Sveriges främsta professionella leverantör av remarketingtjänster, säger Niklas Hallström, VD TradingSolutions. Med Björkvik Ring får vi tillgång till mycket goda uppställningsytor och kan satsa fullt ut på att erbjuda våra tjänster till företagskunder, leasingbolag, importörer och bilåterförsäljare. Vid vår anläggning kommer vi att kunna hantera stora volymer men på samma snabba och kvalitativa sätt som våra kunder hittills vant sig vid.

Initialt kommer TradingSolutions att erbjuda uppställningsytor för främst större vagnparksägare men därefter kommer vi att utföra inspektioner och biltester likt det vi erbjuder på våra övriga anläggningar.